Pip Pellens speelt gastrol in Nickelodeon-serie

Pip Pellens

Pip Pellens krijgt een gastrol in de Nickelodeon-serie De Ludwigs. De actrice, bekend van Wiet van Houten in de dagelijkse soapserie Goede tijden, slechte tijden, speelt de rol van de zeventienjarige Sophie Sagamore.

“Ik vind het echt ontzettend leuk dat ik gevraagd ben”, aldus Pip Pellens. “Nu speel ik er dus voor het eerst echt zelf in.” Het is niet de eerste keer dat Pellens werk doet voor deze zender. De actrice spreekt al regelmatig stemmen in voor diverse series van Nickelodeon.

De avontuurlijke familieserie speelt zich af in de stad Amsterdam en draait om een gezin dat bestaat uit vijf pleegkinderen en de ouders Ludwig. Deze worden gespeeld door real life koppel Tooske en Bastiaan Ragas. Ook zijn er rollen weggelegd voor onder anderen Cees Geel en Kees Hulst.
© Alles over Series