‘The Last Ship’ krijgt uitstel

The Last Ship

Vervelend nieuws voor de fans van The Last Ship. TNT heeft namelijk bekend gemaakt dat het de première van het derde seizoen is uitgesteld naar aanleiding van de recente schietpartij in Orlando. De première stond gepland voor zondagavond in Amerika, maar in plaats daarvan werden de laatste twee afleveringen van seizoen 2 herhaald.

Blijkbaar zat er in de nieuwe afleveringen een scene waarin gewapende mannen een Vietnamese nachtclub overvallen. Omdat de recente schietpartij in Orlando 50 mensen het leven kostte, vond TNT het niet gepast om die aflevering nu uit te zenden.

De nieuwe datum is nog niet bekend gemaakt, maar zal vast snel volgen.De show speelt zich af in de nasleep van een wereldwijde ramp, waardoor de mensheid bijna uitgeroeid is. De bemanning van het schip U.S.S. Nathan James overleeft en onderneemt een missie om te overleven en andere mensen op de wereld die de ramp overleefd hebben te helpen.

De eerste drie seizoenen speelde de bemanning van het schip een sleutelrol in het ontdekken van een geneesmiddel voor de Red Flu, maar eind vorig seizoen moest Chandler zijn status als kapitein opgeven. Hij besloot in zijn eentje op een Grieks eilandje te gaan leven, vergezeld door zijn familie. Ondertussen ontdekken Captain Slattery (Adam Baldwin) en de bemanning van het schip dat het virus nu de voedselvoorraad bedreigt en de wereldbevolking wederom het risico loopt uit te sterven. Terwijl de bemanning van het schip zoekt naar een oplossing, neemt Chandler het in Griekenland tegen zijn eigen vijanden op.

Het derde seizoen trok alleen al in de Verenigde Staten gemiddeld 7,6 miljoen kijkers per aflevering. Het is nog niet zeker wanneer de nieuwe afleveringen op televisie te zien zullen zijn. De serie krijgt ook nog een vijfde seizoen, waarvan de opnames meteen na het vierde werden opgenomen.


© Alles over Series