Unbreakable Kimmy Schmidt

  • Met: Ellie Kemper, Tituss Burgess, Carol Kane, Jane Krakowski
  • IMDB Rating: 7.8
  • Alles over Series cijfer: 7.6
  • Te zien op: Netflix

  • In de comedyserie Unbreakable Kimmy Schmidt gaat het over een jonge vrouw die gered wordt uit een Doomsday-sekte. Na ruim 15 jaar onder de grond te hebben geleefd met een paar andere vrouwen als haar metgezellen, begint Kimmy een nieuw leven als nanny in de hectische metropool New York. Gehuld in haar lichtgevende sneakers en opvallende rugzakje, begeeft Kimmy zich in een voor haar vreemde wereld waarvan ze overtuigd was dat deze niet meer bestond.

    Seizoen twee van de Emmy genomineerde serie gaat verder waar seizoen één eindigde; Kimmy (Ellie Kemper) is naarstig op zoek naar een nieuwe baan, Titus (Tituss Burgess) wordt geconfronteerd met zijn verleden als zijn ex-vrouw ineens opduikt en Jacqueline (Jane Krakowski) keert terug naar haar roots terwijl huisbazin Lilian (Carol Kane) een verrassende romance vindt.

    De serie is bedacht en gecreëerd door Tina Fey (30 Rock) en Robert Carlock (30 Rock), die samen met Jeff Richmond (30 Rock) en David Miner (30 Rock, Brooklyn Nine-Nine) uitvoerende producenten zijn. Unbreakable Kimmy Schmidt is een productie van Universal Television, Little Stranger Inc., 3 Arts Entertainment en Bevel Gears voor Netflix.Beelden


 
 

 

Lees ook