Prijsvraag: Win de boxset van de complete serie van The Sopranos

The Sopranos boxset

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond The Sopranos. Wij mogen namelijk een boxset weggeven van deze geweldige serie. Die hoort toch zeker thuis in de kast van elke serieliefhebber! Wil je weten hoe je kans maakt op deze The Sopranos boxset? Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen.

The Sopranos boxsetIn The Sopranos volg je 6 seizoenen lang hoe maffiabaas Tony Soprano omgaat met zijn problemen en een evenwicht probeert te vinden tussen zijn familieleden en de gewelddadige criminele organisatie die hij leidt. Ervaar met deze The Sopranos boxset zelf de succesvolle complete serie met alle zes de seizoenen erop. Niet voor niets won die Emmy-, Golden Globe- en Peabody-prijzen. De DVD’s zijn aangevuld met talloze extra’s, waaronder audiocommentaren met cast & crew, achter de schermen documentaires en biografieën met cast & crew. Mocht je de serie nog niet gezien hebben, vormt dit de perfecte kans om deze te ontdekken. En wie The Sopranos al heeft gezien, weet hoe heerlijk het is om deze een keer in de zoveel jaar helemaal opnieuw te bekijken. Niet voor niets wordt dit gezien als een van de beste series ooit gemaakt.

Deze prijsvraag is in samenwerking met Warner Home Video en loopt tot en met 21 december 2020.


© Alles over Series

Lees ook