Prijsvraag: Win Tom Clancy’s: Jack Ryan op DVD of Blu-ray

Tom Clancy's: Jack Ryan seizoen 2

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond Tom Clancy’s: Jack Ryan. Wij mogen namelijk een DVD en een Blu-ray weggeven van deze geweldige spannende serie. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen.

In het tweede seizoen van Tom Clancy’s: Jack Ryan volgen we Jack Ryan (John Krasinski) naar Zuid-Amerika, waar hij een verdacht pakket moet onderzoeken. Dit onderzoek dreigt echter een samenzwering te ontrafelen die verder reikt dan alleen de Venezolaanse jungle.Tom Clancy's: Jack Ryan

Deze prijsvraag is in samenwerking met Universal Pictures- Paramount Pictures en loopt tot en met 24 september. Tom Clancy’s: Jack Ryan is nu verkrijgbaar op DVD en Blu-ray.


© Alles over Series

Lees ook