Prijsvraag: Win Watchmen op DVD of Blu-ray

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond Watchmen. Wij mogen namelijk een DVD en een Blu-ray weggeven van deze geweldige serie die je niet mag missen. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen.


serie Watchmen
De wereld op zijn kop: superhelden en gemaskerde vigilantes worden niet langer als helden aanzien. Ze zijn opgejaagd wild en worden vogelvrij verklaard. Dat is het uitgangspunt van Watchmen, HBO’s nieuwste creatie en een van de meest spraakmakende series van de afgelopen jaren.

Deze superheldenreeks die er eigenlijk geen is werd gecreëerd door Damon Lindelof (‘Lost’, ‘The Leftovers’) en bouwt verder op de gelijknamige graphic novel van DC Comics. Watchmen wisselt sci-fi af met drama en kaart op een confronterende wijze actuele thema’s uit onze maatschappij aan.Deze prijsvraag is in samenwerking met Warner Home Video en loopt tot en met 19 september. Watchmen is nu verkrijgbaar op DVD en Blu-ray.


© Alles over Series

Lees ook