Prijsvraag: Win de DVD van ‘Gomorra’ seizoen 4

Gomorra seizoen 4

Alles over Series heeft een prijsvraag rond Gomorra seizoen 4! Wij mogen namelijk een DVD- box weggeven van dit seizoen van deze geweldige serie. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen.

Gomorra 4



Nadat ze door een hel zijn gegaan en Genny zijn broer en aartsvijand Ciro heeft verloren, moeten Genny en Patrizia voor een nieuw machtsevenwicht zorgen. Ondertussen heeft de bende van Enzo en Valerio de leiding in Napels geconsolideerd. Allen krijgen echter te maken met nieuwe bedreigingen en meedogenloze vijanden, terwijl de stad terug dreigt keren naar bloedige tijden.

Om zijn familie te beschermen staat Genny voor zware keuzes. Hij besluit dat het tijd is voor ingrijpende veranderingen. Om zich in de gemeenschap te rehabiliteren, stapt hij de zakenwereld binnen en neemt hij afstand van oude relaties. Zijn opmars naar de top leidt hem naar London en brengt grote financiële risico’s met zich mee, terwijl Azurro een steeds grotere rol speelt in het Savatano imperium. Opnieuw dreigt er een oorlog uit te breken.

De prijsvraag rond Gomorra 4 loopt tot en met 15 juli en is in samenwerking met lumiereseries.com.


© Alles over Series

Lees ook