Prijsvraag: Win NCIS seizoen 15 op DVD

NCIS seizoen 15

Alles over Series heeft een prijsvraag rond NCIS seizoen 15! Wij mogen namelijk twee keer een DVD weggeven van dit geweldige seizoen. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen.

Confronterende oude misdaadzaken, geheime undercover missies en het vangen van kidnappers is allemaal onderdeel van het werk van de onbekende helden van het Major Case Response Team in het bloedstollende seizoen 15 van NCIS. Terwijl het team verder gaat met de zoektocht in de jungles van Paraguay naar speciaal agenten Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon) and Timothy McGee (Sean Murray), gaan de zaken alsmaar door.

NCIS seizoen 15



Co-sterren Pauley Perrette, Emily Wickersham, David McCallum, Brian Dietzen, Rocky Carroll, Duane Henry, en Wilmer Valderrama krijgen versterking van speciaal agent Maria Bello en forensisch psycholoog Jacqueline Sloane om onder andere een verdachte zelfmoord op te lossen, een speciale beveiligingsmissie uit te voeren en criminelen op te sporen die de Verenigde Staten bedreigen. De spanning loopt hoog op in deze 24-delige, 6-disc set.

De prijsvraag rond NCIS seizoen 15 loopt tot en met 25 april en is in samenwerking met Universal Pictures Home Entertainment.

Beeld: CBS


© Alles over Series

Lees ook